Mai mult

decât o simplă tipografie

DESPRE NOI

SC Tipografia Celestin SRL a fost înființată în anul 1993. În perioada de început aceasta a fost specializată în editarea revistelor, cărților și broșurilor. Cu timpul, ne-am diversificat gama de produse și ne-am extins permanent capacitatea de producție, înregistrând o dezvoltare continuă.
Suntem partenerul de nădejde atunci când doriți să materializați viziunea pe care o aveți pentru afacerea voastră.
Ne ocupăm de tot ce aveți nevoie, de la printuri mici (flyere și broșuri) până la design-uri personalizate pentru orice locație. Vă punem la dispoziție posibilitatea de a primi simularea produsului comandat, in format electronic, inaintea realizării lui.

În cazul în care un anumit produs solicitat nu este pe stoc, acesta poate fi adus pe comandă într-un interval de timp stabilit în funcţie de termenul oferit de furnizor.
La Tipografia CELESTIN SRL veți găsi mereu soluţii pentru proiectele pe care le aveți, întrucât personalul nostru este pregătit pentru a vă îndruma spre alegerea perfectă.
Compania vă oferă soluţii şi răspunsuri la toate proiectele pe care le aveți, oferindu-vă sprijin şi consultanţa necesară pentru produsele şi serviciilor oferite.

Powered by Celestin SRL @ 2023 / Toate drepturile rezervate